неділю, 9 січня 2011 р.

#1

Перший тиждень він у всіх і завжди насичений подіями, адже це період святкувань і масових застіль. Радий, що цього року мені вдалося багатьох привітати із святами, а кого не привітав вибачайте, направду забув :( наступного року спробую виправитися, а тепер безпосередньо до справ письмових :)


Хвороба: Що ж, рік почався нормально, одне, що турбувало, це якийсь вірус, який твердо сидів в моєму організмі і не хотів нікуди звалювати. Для боротьби із вірусом довелося пити антибіотики від чого пів тижня мав проблеми із травленням :(
Святкування Нового року: відбувалося в Жовкві, купа питва і їдла, а я хорий і ще і на антибіотиках :(

Квартира: Розпочав переїзд на нову квартиру. Купа срачу,  теер побачив як багато речей в мене з"явилося за останні 5 років.
- Поставив на квартирі ялинку, одразу стало якось затишніше і приємніше. Прикраси до ялинки люб'язно спонсорнула мені Юля, за що їй велике дякую.

- Ремонти все іще в процесі. Зараз збито все до цегли в кухні і у коридорі, коли вже той ремонт тимчасово припиниться?

- Перевіз велику купу речей, до того ж привіз матрас (то була цікава атракція запхати в Славуту невпіхуємоє ))) якщо кому цікаво то ось тут є кілька фоток), тепер є на чому спати, так шо думаю праблЄм особливих не буде.






Культурне життя: Відвідали 2 музеї: музей скла і музей воскових фігур.
Якщо сказати чесно, то музей скла не вартий навіть тих 3 грн, що ми дали за вхід. Нічого особливого кілька експонатів битого шкла і купа всього сучасного на продаж.
Не цікаво, але ту точку у своєму списку відвіданих місць можна викреслити. Кілька знимків із музею скла.

Музей воскових фігур поцікавіше, але трішки дорогувато 25 грн із дорослого. Ніколи не бачив воскових фігур і хочу сказати мені сподобалося. Отримав задоволення від Буша, Діани, Путіна, Кусто, Гітлера, Сталіна, Тайсона, Леонардо да Вінчі, Петра І і навіть Фантомаса :). Сама виставка воскових фігур привезена із Петербурга і періодично оновлюється.
Зараз родзинкою виставки є "Таємна вечеря", яка виконана за образом картини Леонардо да Вінчі. Кілька знимків
Львів: На протязі цих 9-ти вихідних днів просто багато гуляв містом.

3 коментарі:

  1. "(то була цікава атракція запхати в Славуту невпіхуємоє )))"
    Веселі переїзди:))) Якщо все складеться добре, то й мене щось таке незабаром чекає

    ВідповістиВидалити
  2. О, нарешті вродив. :)
    А ремонт припиниться колись, інше питання на скільки :)

    ВідповістиВидалити
  3. Интересная первая неделя :) Ждем продолжения :)

    ВідповістиВидалити