суботу, 19 лютого 2011 р.

#7

«Час минає, спливають роки…»
Гурт ВУЗВ
Минулого тижня підсумок тижня я підвів у суботу але як виявилося марно.
Був в суботу вперше оштрафований  Жовківськими органами із ДПС, за проїзд на знак, якого невидно )))
Протокол написано гроші не сплачено, бо немає квитанції на оплату. Певно прийде повістка до суду. Зате здобутий досвід спілкування із ДПСниками, зразок протоколу у мене тепер є.

Квартира: тут все стабільно тихо. Стіни вже посохли двері десь робляться, в хаті холодно і т.д.
….
В неділю був у Києві. 
Київ - велике, шумне місто із купою народу, машин і проблем для тих хто там живе. Спочатку Юля влаштувала мені екскурсію за маршрутом Річковий вокзал-Фунікулер-Михайлівський золотоверхий собор - Софііївка-Андріївський узвіз. Але -13 градусів і сильний вітер роблять свою справу, подальша частина екскурсії була по кнайпах Кийова. Зустрівся із Ярком, який дуже гарно і радо нас прийняв. Розповів кілька цікавих історій із життя міста, показав точку із справжнім розливним Подільським пивом. Ввечері ми із Юлею відвідали вечірній Хрещатик і кілька прилеглих вулиць. Далі потяг, Львів, ранок, робота. Кілька фото із Києва можна буде глянути тут.
На роботі цілий тиждень працював над виправленням існуючих дефектів по різних проектах. Зробив багато всього і потрохи. Тиждень минув у роботі над випуском сервіс паку №1. 

Матеріальні надбання тижня:  
Купив собі новий ноутбук. Dell Vostro 3300. Старий  Самсунг продав.

2 коментарі:

  1. стосовно штрафу, повістка з суду не прийде, а прийде з виконавчої служби, квитанцію на оплату і не треба, йдеш в ощад касу, наприклад на городоцькій навпроти мєнтури, там все знають.

    ВідповістиВидалити
  2. Та прикол в тому, що я прописаний у Самборі і штраф певно пішов туда. Ще може ти вкурсі скільки часу має минути до того як прийде та квитанція?

    ВідповістиВидалити