середу, 9 березня 2011 р.

#9

 На вулиці все ще твердо тримається зима. Потепління навіть не обіцяють, але світловий день став вже помітно довшим тому літо буде!
Тиждень розпочався із ремонтних турбот. Знову почалося замовляння буд матеріалів, доставка і т.д. Всьо потрохи робиться. Вже коридор наближається до свого логічного завершення.  Залишається доробити кухню.

Після того як поставили нормальні вхідні двері в хату тепер нагайцувати до +20 то нема ніяких проблем. Так що можна сказати, ми вже не марзнем :)))
Цього тижня нарешті виніс із хати будівельне сміття. Завершилися штукатурні роботи, зроблено арку в кухню. Із майстром розрахувався і наступного тижня приступаєм до малярки.

Цього тижня розпочав вивчати С# поки шо нема особливо чим хвалитися, та все ж таки певні зсуви в тому напрямку видно.

У вівторок, був вечір італійської кухні. Паста із італійським вином. Ще мали би бути ковбаски підсмажені на спирту, але форус не вдався. Спирт за ті роки, що він у мене лежав вивітрився і не хотів горіти.

На роботі нарешті пофіксив всі свої дефекти тепер стало легше, робимо рутинну роботу. Там написання всяких звітів, документації і т.д.
Вихідні пройшли в режимі повного матрасу і готування до посту, маю на увазі пиття бехеровки із пивом і заїдання того всього всякими делікатесами.

Щоразу стає все тяжче і тяжче вести блог, то фотки не встигаю вантажити, то текст ніяк не можу написати. Не буду казати шо немає часу, то гнила відмазка. Просто став лінивий :)))) але обіцяю із цим максимально боротись.

1 коментар:

  1. "Після того як поставили нормальні вхідні двері в хату тепер нагайцувати до +20 то нема ніяких проблем".
    Вітаю:) Дрібниця, а важливо у домашньому комфорті.

    "Паста із італійським вином. Ще мали би бути ковбаски підсмажені на спирту, але форус не вдався".
    Звучить смачно - треба й собі влаштувати.

    "Щоразу стає все тяжче і тяжче вести блог, то фотки не встигаю вантажити, то текст ніяк не можу написати".
    Звучить знайомо:) Сподіваюсь, поборемо - всім тєжко було)))

    ВідповістиВидалити